rog scoaterea banului
2 participanți
Pagina 1 din 1
rog scoaterea banului
nik: XxAndreyxX
ip:193.33.33.23
niku admionului : Vmi
data: vineri.18.septembrie.09 ora:15:00 (aproximativ)
dovada: nu mia trecut prin cap chear atuncea si o sa va spun de ce...
: jucam cs si am avut noroc de am jucat mai bn cateva ture si lam facut pe vmi si nush ce o avut si mia dat destroi niki macar poze sau sa se uite daca am cod nimik si mam enervat si am intrat si la injurat si am luat ban pe ip dar inainte am intrat si lam intrebat dc miai ndat destroi zis ca nu stie si aia ma enervat mai rau
: jucam cs si am avut noroc de am jucat mai bn cateva ture si lam facut pe vmi si nush ce o avut si mia dat destroi niki macar poze sau sa se uite daca am cod nimik si mam enervat si am intrat si la injurat si am luat ban pe ip dar inainte am intrat si lam intrebat dc miai ndat destroi zis ca nu stie si aia ma enervat mai rau
xxandreyxx- Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 17/09/2009
Re: rog scoaterea banului
bah nu ti-am dat ca m-ai facut pe mine eu stateam spectator pe tine si deaia am dat destroy putin imi pasa daca u ma faci )xxandreyxx a scris:nik: XxAndreyxX
vmi- Numarul mesajelor : 16
Data de inscriere : 24/01/2009
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum