Reclamatie...
3 participanți
Pagina 1 din 1
Reclamatie...
Nickul cu care ati jucat: |)igiTaL*ZoOoM*
Numele adminului reclamat : NuTzU cu niste chesti la nume...
Data si ora : 1 sept 2009 12:23
Motiv reclamatie : Mi-a dat fuckoff fara motiv adica fara poze fara sa se uite pe mine asa degeaba...Asa ca deja a incalcat a 2 a regula a serverului,daca are el dovezi il rog sa mi le arate si mie...
Dovada (Se accepta doar Print la consola) : Nu am dar de ce a-s vrea sa il reclam daca nu am nimic cu el... ? In plus e prima data cand joc pe sv (acuma) ...
Motiv reclamatie : Mi-a dat fuckoff fara motiv adica fara poze fara sa se uite pe mine asa degeaba...Asa ca deja a incalcat a 2 a regula a serverului,daca are el dovezi il rog sa mi le arate si mie...
Dovada (Se accepta doar Print la consola) : Nu am dar de ce a-s vrea sa il reclam daca nu am nimic cu el... ? In plus e prima data cand joc pe sv (acuma) ...
DigiTaL*ZoOoM*- Numarul mesajelor : 5
Data de inscriere : 31/08/2009
dc am dat fuckoff
I-am da lu baiatu asta BLIND si el juca fara stres:| nu am facut print la ~ dar o sa vede-ti ca este codat;)
nutzu93- Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 28/08/2009
Re: Reclamatie...
Aha adica la tine toti aia care sunt mai buni ca tine sunt codati nu ?
DigiTaL*ZoOoM*- Numarul mesajelor : 5
Data de inscriere : 31/08/2009
Re: Reclamatie...
DigiTaL*ZoOoM* a scris:Nickul cu care ati jucat: |)igiTaL*ZoOoM*
|)igiTaL*ZoOoM* POTI SA JOCI IN CONTINUARE PE SV ATAT TIMP CAT NU SUNT DOVEZI CONCRETE!
vmi- Numarul mesajelor : 16
Data de inscriere : 24/01/2009
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum